Villa in Frankrijk

For Sale / Te koop

Onze luxe vakantiebungalow is te koop.


De vrijstaande 6 persoons bungalow is gelegen op het resort van Les Jardins du Château d'Olonne op ca. 800 m loopafstand van de Franse Atlantische kust (Vendée).
De bungalow ligt op ca. 505 m2 eigen grond waarvan ca. 105 m2 is bebouwd. De totale inhoud kan ruwweg op ca. 350 m3 worden ingeschat. De bungalow is gebouwd in 2005 en verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

De bungalow is opgedeeld in een ruime woonkamer met open keuken en 3 afzonderlijke tweepersoons slaapkamers met twee persoonsbedden. De zogenoemde ouderslaapkamer grenst aan een ruime badkamer met een toilet, bad en afzonderlijk douche. Tevens is er een badkamer die grenst aan de gang, met een toilet, wastafel en een douchefaciliteit.

Deze bungalow is compleet ingericht voor een luxe vakantieverblijf, met compleet ingerichte keuken en woonkamer met meubilair en ingerichte slaapkamers. Elke kamer is voorzien van vaste elektrische radiatoren.

Via de tuin is de schuur te bereiken die opbergruimte biedt t.b.v. de zwembadfaciliteiten, warmwaterreservoir, tuinspullen, wasrek en een drietal fietsen.


Aan de twee schuifpuien behorend bij de woonkamer grenst een ruim bemeten hardhouten terras als verbinding tussen het woongedeelte en de tuin met zwembad. Het terras biedt voldoende ruimte voor de 6-persoons tuinset met tafel en stoelen en de twee aparte ligstoelen, allen voorzien van blauwe zit-en ligkussens. Het terras, gelegen op het zuiden, kan nagenoeg geheel worden overdekt met een elektrisch bedienbaar zonnescherm, waardoor het leefcomfort nog aangenamer en ruimer wordt.

Zonnige tuin met veel begroeiingCentraal in de tuin ligt het ruime privé zwembad van ca. 8x4x1.80 meter, omrand door een waterdoorlatende gietvloer. Dit zwembad is o.a. voorzien van een complete filter- en pompinstallatie, oprolbaar zomerzeil, afzonderlijk winterzeil en alarm-installatie. In de zomerperiode kan men het zwembad afdekken met een uitrolbaar zomerzeil; dit om o.a. warmteverliezen tijdens de nachten te voorkomen. In de winterperiode wordt het zwembad afgeschermd door een vast afzonderlijk winterzeil. De tuin is onder architectuur (van het park) aangelegd en biedt optimale privacy. In de tuin is een automatische besproeiingsinstallatie aangebracht, zowel voor het gras als voor de beplanting.
De oprit met carport biedt ruime mogelijkheid om twee auto's op eigen terrein te parkeren. Op de oprit (aan de zijkant van de bungalow) is de warmtepomp van het zwembad geïnstalleerd die de capaciteit heeft om het zwembad op te warmen tot 28 graden C of desgewenst hoger.

Onze vakantiewoning wordt volledig gemeubileerd en inclusief zwembaduitrusting (zoals warmtepomp en alarmsysteem) en besproeiingsinstallatie van de tuin aangeboden. 

Het adres is:
Les Jardins du Château d'Olonne nr.59,
28, Rue Du Pré Etienne
85180 Le Chateau d'Olonne, Frankrijk.

Onze ervaring heeft geleerd dat een reële huuropbrengst ingeschat kan worden op netto 5 tot 7% van het totale geïnvesteerde vermogen. Dit wordt mede gerealiseerd door de professionele verhuurorganisatie van het resort en men ook als eigenaar zelf via een eigen site dit kan promoten. Daarnaast wordt deze bungalow door de eigenaren naar wens ook zelf als vakantieverblijf gebruikt.

Kortom, de unieke kenmerken zijn: luxe, privacy, eigen verwarmd zwembad, dichtbij het strand, brede boulevard en faciliteiten voor o.a. watersport, tennis, golf, fiets-en wandelroutes.

Interesse? Stuur een mail naar info@villa-in-frankrijk.nl