Villa in Frankrijk

De Tuin

De Tuin met veel privacyDe riant aangelegde vrijliggende tuin ligt op het zuiden. Van 's morgens vroeg tot in de avond kunt u genieten van de zon.
Het perceel van 505 m² groot bestaat uit een grasveld met rondom bomen, struiken en bloeiende planten, die u voldoende privacy bieden.
In het midden van de tuin ligt het zwembad van ca. 8 x 4 meter dat voorzien is van een zelf te activeren (kinder)alarmsysteem.
 
Op het ruime houten terras staat ons 6 persoons tuinmeubilair en 2 ligbedden, allen voorzien van tuinkussens. Een stevig, elektrisch bedienbaar zonnescherm van 6 x 2,50 meter biedt de gewenste schaduw en maakt het wooncomfort aanzienlijk aangenamer.
 
Zonnige tuin met veel begroeiingVia de tuin is de aan het huis gelegen schuur te bereiken. In de schuur staat een Weber barbecue, een droogrek, kinderspeelgoed voor in het zwembad en op het strand en materiaal om zelf het zwembad tussentijds te reinigen van bijvoorbeeld blaadjes.
Het zwembad wordt één maal per week schoongemaakt door de onderhoudsdienst van het park.Via het park kan men fietsen huren. Wij hebben twee fietsen vrij beschikbaar. Deze staan in de schuur. Uiteraard verwachten we dat de fietsen bij stalling op slot gezet worden om diefstal te voorkomen. Sloten zitten niet standaard op de fietsen, dus graag zelf een hangslot met sleutel meenemen van thuis.